Oppstart av trafikkskolen igjen

Oppstart av trafikkskolen igjen

Vi har fått gode nyheter fra myndighetene. Vi kan nå starte opp igjen trafikkskolen etter den uønskete stengningen. Det er færre restriksjoner, men vi må følge retningslinjene på minimum 1 meter mellom elevene i klasserommet. Det gjør at vi ikke kan ha riktig så mange per kurs som vi har hatt tidligere. 

Det som er viktig nå er at dere som har fått kansellert førerprøven grunnet stengningen gir oss ny fullmakt til å bestille førerprøve. I tillegg er det viktig at dere ikke møter til undervisning dersom dere ikke er frisk. Forhold dere til generelle retningslinjer, og husk god håndhygiene. Dersom dere har symptomer på luftveisinfeksjon eller er i hjemmekarantene skal dere heller ikke møte opp. Send oss en melding eller ring oss på 52707890 dersom dere lurer på noe

Vi går gjennom listene våre med elever som ble berørt av stengningen, og vil ta kontakt med dere for å sette opp nye avtaler, dersom du ikke hører noe fra oss, så ta kontakt med kontoret eller trafikklærer, slik at vi får fortsette opplæringen. 

 

Ta kontakt

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker haugaland-transportskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Haugaland Transportskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn