Åpningstider våre kontorer

Åpningstider våre kontorer

Vi er stolte over å kunne ønske deg velkommen til Kompetansehuset Haugesund i Kvitsøygata 1, hvor vi har hovedkontoret vårt. Her kan vi tilby flotte og trivelige undervisningslokaler. I tillegg holder vi til kun et steinkast fra Statens Vegvesen.

Våre åpningstider på vårt hovedkontor i Haugesund er alle hverdager fra kl.07.30-15.30.

 

Våre andre avdelingskontorer: 

Kopervik, Hovedgaten 13: mandager fra kl. 11.00-15.30
Åkra, Vestre Karmøveg 327: tirsdager fra kl. 11.00-15.30

Ølen, Sjoargata 51: onsdager fra kl. 09.00-15.00

 

Ta gjerne kontakt på tlf. 52708790 eller send oss en mail på post@haugaland-as.no. Vi er også ivrige på Facebook, så du må gjerne sende oss en privat melding om det er noe vi kan hjelpe deg med!

Kom gjerne innom for en prat :-)

Ta kontakt

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker haugaland-transportskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Haugaland Transportskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn